tirsdag 4. august 2009

Fiskegryte med karri

Det er ikke så ofte jeg sitter med en følelse av at jeg helst skulle sleika tallerkenen min når middagen er over. Denne er imidlertid av den sorten det er litt vanskelig å slutte å spise:

1 dl purre i små ringer
1/2 rød paprika
2 fedd hvitløk
1/4 ts karri
1 ss smør
2 1/2 dl melk
2 dl creme fraiche
400 g hvit fiskefilet
1 ss frisk basilikum
salt
pepper

Fres grønnsakene og karri i smør i ei gryte. Tilsett melk og creme fraiche. Kok opp. Legg i fisken. La trekke i ca 8-10 minutter.
Smak til med salt og pepper. Dryss over litt frisk basilikum.
Server med brød/ris/poteter og grønn salt.

Alternativt kan fisken kokes for seg i lettsalta vann. (Kresne unger og den slags ja...)
Tilsett da noe buljong i karrisausen. (Fisk og kjøttbuljong i kombo f.eks)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...