tirsdag 26. august 2008

Fransk lakseform

Denne er ærlig og redelig stjålet herifra ;)
http://dinmat.adressa.no/content/view/full/16009
Den hørtes så innmari god ut, så den må lagres og prøves en gang snart!

Ingredienser:
800 g Poteter
500 g Laksefilet
1 ts Salt
1 Purre
2 Epler
3 dl Matfløte
2 ts Fransk sennep
Olje/ smør til steking
Diverse grønnsaker

Framgangsmåte:
Forvarm stekeovn til 225 °C.
Kok poteter og evt. andre grønnsaker.

Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter.
Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form.
Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken.
Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i 15 minutter.

Server med kokte poteter.
Server gjerne også grønnsaker eller salat til.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...